Bright modern corridor with stairs. Corridor with access to the dining room and living room, staircase to the second floor. The white walls and light parquet floors. Unusual solutions. Modern architecture. 3D render

 

Zidovi zauzimaju najveće površine vašeg doma, ureda ili bilo kojeg drugog interijera. Stoga o njima najviše ovisi ukupan izgled i dojam prostora u kojem boravite. Bez obzira na to kakav stil uređenja prevladava u vašem prostoru, zidove ćete rijetko vidjeti potpuno prazne. Nekada su zidove domova ukrašavali veliki gobleni, razni ukrasni tanjurići s ljetovanja, tu i tamo tapiserije iz osnovne škole, a nerijetko i lovački trofeji u obliku rogova raznih divljih životinja. Naravno, tu su i neizostavni okviri s obiteljskim fotografijama za koje možemo slobodno reći da su bezvremenski ukrasi svakog doma. Međutim dok neki zidni ukrasi izlaze iz mode, pojavljuju se novi, moderniji koji će Vaš dom učiniti ljepšim i ugodnijim.

Što su zidne naljepnice?

Zidne naljepnice (ponekad nazvane i zidnim tetovažama) jedan su od modernih načina uređenja prostora. Za njih ne treba posebno lijepilo jer su samoljepljive, a montaža je brza i jednostavna. 

Nuvola design domaći su proizvod koji se dizajnira i izrađuje u našem studiju. Većina naših zidnih naljepnica su originalnog dizajna osmišljenog da zadovoljni najrazličitije potrebe kupaca. Proces izrade započinje grafičkim dizajnom naljepnice pri čemu se vodi računa o estetici, ali i o jednostavnom načinu kasnije montaže, odnosno lijepljenju naljepnice. Konačan dizajn prilagođava se modernom uređaju za izrezivanje koji će stvoriti konačni oblik naljepnice. Sve naljepnice izrađujemo od kvalitetnih samoljepljivih folija poznatih svjetskih proizvođača.

Kada ih jednom postavite na zid, vizualno će izgledati gotovo jednako kao da je Vaš zid oslikao neki vješti soboslikar. Međutim, kod oslikavanja zidova bojom ograničeni ste izborom motiva na šablone ili vještinu samog soboslikara. Stoga su zidne naljepnice bolji odabir, jer su  mogućnosti izbora gotovo neograničene. Svaku naljepnicu moguće je u potpunosti prilagoditi Vašim željama, bilo da se radi o boji, dimenzijama ili rasporedu elemenata.

Također možemo napraviti naljepnice prema Vašim idejama i fotografijama. U konačnici zidne naljepnice su i znatno povoljnije, jer ih jednostavno možete sami postaviti. Skidanje naljepnica ne ostavlja oštećenja na zidovima, a njihova trajnost kod pravilne primjene je gotovo neograničena. Ove naljepnice su prikladne ne samo za zidove, već i za sve ostale ravne površine, poput vrata, staklenih površina, ogledala ili elemenata namještaja.

Pogledajte našu ponudu zidnih naljepnica u web shopu i uvjerite se u našu kvalitetu Ukoliko niste pronašli motiv koji želite, pošaljite nam poruku s Vašim željama ili fotografijom naljepnice kakvu želite, a mi ćemo se potruditi da budete zadovoljni!

 Naljepnice po narudžbi