Novo: fotografije na platnu!

Slika na platnu

Što su fotografije na platnu?

Zahvaljujući modernoj tehnologiji tiska na platno, ovaj materijal više nije rezerviran samo za umjetnička djela i galerije. Svaka Vaša uspomena zabilježena fotoaparatom može postati pravo malo umjetničko djelo koje će krasiti Vaš prostor. Manje fotografije, poput onih standardnih dimenzija 10×15 cm uvijek će dobro izgledati u nekom okviru za fotografije. Međutim ukoliko želite veće fotografije kojima ćete ukrasiti prostor, razmislite o fotografijama na platnu. Za njih Vam ne treba okvir, a svojim izgledom će Vas svakodnevno oduševljavati. Najčešći motivi su obiteljske fotografije, posebno portreti djece. Međutim fotografija na platnu može biti izrađena iz bilo koje fotografije, bilo da se radi o fotografijama s putovanja, posebnih svečanosti ili neki pop art motiv.

Kako izrađujemo fotografije na platnu?

Nakon osnovne obrade fotografije i prilagodbe dimenzijama, krećemo u tisak fotografije. Platno koje koristimo je 100% pamučno platno, debljine čak 380 gsm što garantira dugotrajnost. Tisak vršimo isključivo originalnim bojama, koje su ekološki potpuno prihvatljive i otporne na UV zrake.

fotografije-slike na platnu

Otisnuta fotografija potom se suši 24 sata kako bi bila potpuno suha prije nego se napinje na drveni okvir. Drveni okvir se prema našim dimenzijama izrađuje u stolarskoj radionici Masiv, koja ima višegodišnje iskustvo u obradi drva i izradi svih vrsta proizvoda od drva. Kvalitetan izbor i obrada drva ključna je za izradu čvrstog okvira.

Izrada letvica za platno

Nakon sastavljanja drvenog okvira, posebnom tehnikom i alatima napinjemo platno na okvir. Na kraju preostaje još samo dodati kukicu za vješanje, i fotografija na platnu je spremna za isporuku. Fotografije na platnu šaljemo na vašu adresu, a možete ih i osobno preuzeti u našem studiju u centru Varaždina.

Izrada fotografija na platnu

Posjetite nas u studiju Nuvola i uvjerite se u kvalitetu naših fotografija na platnu! Rado ćemo Vas savjetovati! Fotografije na platnu možete naručiti i putem našeg web shopa! Promotivne cijene već od 99 kn!

Slike na platnu